Over ons

2017 is het jaar waarin Petticoat Trouble haar voet tussen de deur van alle gevestigde, opgepoetste online fashion stores propt.

Bang voor Trouble hoef je ondanks onze naam niet te zijn. Petticoat Trouble is wellicht een tikkeltje rebels en eigenzinnig, maar gedoe daar houden we niet van. Een hoge servicegraad staat bij ons dan ook centraal. We bieden je de voordelen van een online shop, met de service van een fysieke winkel.

Petticoat Trouble staat voor zowel modebewuste als tijdloze items waarin iedere vrouw zich kan herkennen. We richten ons niet op één specifieke doelgroep, houden niet van opsmuk en hokjesdenken. We verkopen betaalbare items van een hoogwaardige kwaliteit, die een toevoeging zijn voor de garderobe van elke vrouw. Ieder kledingstuk in onze collectie kan zo gemixt en gematcht worden dat het in elke situatie past. Zo tover je jouw werk-outfit aan het einde van de dag met het wisselen van één of twee items simpel om tot een uitgaansoutfit waarin jij je goed voelt.

Denk out of the box en stop met het volgen van de meute; jouw eigen stijl is zoveel interessanter!

‘To us style is more interesting than fashion’

Petticoat Trouble Collecties

Naar welk kledingstuk je ook op zoek bent, de kans is groot dat je het bij Petticoat Trouble vindt. Is dat ene zomerse jurkje of leren jasje wat je in gedachte hebt op dit moment geen onderdeel van de collectie? Niet getreurd! We vullen onze collecties wekelijks aan met ten minste tien nieuwe items. Zo blijven we in beweging, want stilstaan is net zoals een vaste kledingstijl saai.

Bij Petticoat Trouble vind je kledingstukken, accessoires, schoenen, tassen en sieraden waarmee je eindeloos kunt variëren en combineren. Mix en match Petticoat Trouble items met de kledingstukken uit jouw garderobe, om elke dag weer een unieke look te creëren.

Want zijn van die vrouwen die elke dag wat anders willen. Soms voel je je Young & Restless en heb je zin om met opvallende items een creatieve en outgoing look neer te zetten. De andere dag laat je je als een Mature Modista van jouw meest vrouwelijke kant zien, terwijl je doordeweeks één en al zelfverzekerdheid uitstraalt in een Working Class setje. En soms, soms ben je lekker van alles wat en gooi je alle items door elkaar, gewoon omdat het kan.