Verzenden

We doen in het Petticoat Trouble-magazijn ons uiterste best om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Als je op werkdagen voor 12:00 uur bestelt, versturen we het dezelfde dag nog met PostNL. Met een beetje geluk heb je jouw bestelling dan de volgende dag al in huis. Voor bestellingen die je in het weekend plaatst (en als je niet in Nederland woont) heb je een beetje extra geduld nodig.

Kosten
Onze standaard verzendkosten zijn € 4,95 voor Nederland en België. Maar we versturen onze items wereldwijd. De verzendkosten worden zichtbaar wanneer je het desbetreffende land selecteert bij het bestellen. Als je boven de € 75,- bestelt, versturen wij het pakketje gratis (binnen Nederland en België) naar je toe.

Verzendbevestiging
Zodra wij jouw pakket hebben verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging. Daarin staat een trackingnummer, als deze code begint met 3S kan je je pakket volgen door op de code te klikken. Als deze code begint met BUS is deze met brievenbuspost verzonden en kun je deze helaas niet traceren. (Dit laatste geldt voor kleine items zoals bijvoorbeeld sieraden of enkele stuks die door de brievenbus passen.)